Peff. 

Uw partner richting optimale proces efficiëntie!

Wilt u kosten reduceren? Een excellente klanttevredenheid? Kwaliteit verhogen? Meer blije medewerkers? Lees verder en laat direct uw organisatie peffen!

Waarom peffen met Peff.?

Bij Peff. bent u verzekerd van een partner met Lean Six Sigma expertise in huis en met een drive om optimale resultaten te behalen! Het is onze missie om samen met de opdrachtgever voor de klant een zo efficiënt mogelijk proces neer te zetten. Uw klant bepaalt immers de noodzaak om te verbeteren!

Samen met u willen we daarom een proces neerzetten; waarin de klant centraal staat, waarin men leert van gemaakte fouten door data analyse en dashboards, waarin we fouten reduceren, waarin we betrokkenheid en verantwoordelijkheid van medewerkers stimuleren, waarin we kosten minimaliseren en waarin we de juiste kwaliteit leveren in de minimale tijd. Dit alles dus ten behoeve van mederwerker- en klanttevredenheid.

"Cheaper, better faster, with a smile!"

Wanneer peffen met Peff.?

Is uw organisatie nauwelijks nog bekend met de Lean filosofie. Dan zijn er kansen om ook uw organisatie zo in te richten, dat we een optimale efficiëntie creëren.  

Voor het slagen van een samenwerkingsproject met Peff. is het van belang dat we samen goede focus aanbrengen op hetgeen we willen bereiken. Naast die focus is belangrijk dat stakeholders betrokken zijn bij het project, er voldoende urgentie is voor oplossen van problemen. Vanuit onze expertise verwachten wij voornamelijk iets te kunnen betekenen voor organisaties met een repetitief proces met volume. 

Peffen met Peff.?

Neem contact op en we bespreken snel de mogelijkheden!Meer info