Peff. 

Uw partner richting optimale proces efficiëntie!

Peff.

We zijn een nieuwe speler op de markt en 'peffen' een is een nieuw woord voor in De Dikke Van Dale.  Met ons haalt u een fris denkende sparringpartner aan tafel met de expertise en energie om samen de volle potentie te bereiken op het gebied van proces efficiëntie. Peff. heeft ervaring opgebouwd binnen b to c en en is daarbinnen het meest van toegevoegde waarde in projecten met repetitieve processen met groot volume. 

Missie

Peff. helpt organisaties bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van processen vanuit de Lean filosofie. Lean stelt de klant centraal in woord en daad. Wij streven er daarom naar dat alle bedrijfsactiviteiten waarde toevoegen om de door de klant vereiste kwaliteit op het juiste tijdstip te leveren. De missie luidt daarom "Wij helpen organisaties zo in te richten dat hun klant op het juiste moment krijgt wat hij nodig heeft, met zo min mogelijk fouten". 

Quickscan

In een periode van gemiddeld 2 weken scannen wij (een onderdeel van) uw organisatie. We vormen een op feiten gebaseerde afspiegeling van de werkelijkheid en met dat plaatje kunnen we globaal beoordelen wat de huidige situatie is, waar de problemen of knelpunten zitten en welke potentie er is om te verbeteren. Het quickscan rapport is een soort van beoordeling met daarin dus als wel de handvatten aangereikt voor mogelijke verbetering. Het rapport ontvangt u na afronding van de scan en vervolgens is het aan u om te bepalen of u het verbetertraject alleen, of samen met Peff. doorloopt. 

Peff. verbetertraject

In het verbetertraject samen met Peff. bent u verzekerd van een constructieve aanpak en van een zorgvuldige implementatie van de verbeteringen. In de eerste fase van 1 tot 2 maanden worden de knelpunten gedefinieerd en bepalen we samen met de u de doelstellingen. De volgende 2 tot 4 maanden worden als eerst de huidige processen intensief gemeten en geanalyseerd. In de latere fase voeren we de verbeteringen door en zorgen voor een constructieve implementatie. 

Samen met u als klant stellen we een offerte op vanuit een no cure no pay gedachte. 

Prijs

Peff. Quickscan: EUR. 3000,00

Verbetertraject op maat: n.t.b.